Saturday, May 01, 2010

Assalamualaikum there (:

Hi. I'm Nur Alia Syafiqah. A new blogger. Lama dah sebenarnya created account ni tapi malas sangat nak update. I decided to be a blogger 'cause my best boyfriend (my classmate) told me to do so. Dia dah lama ada blog. So dia cakap,

"Aliaaaaaaaaaa buat lah blog. Create your own blog alang alang dah ada Google account tu. Saya nak follow :D"

So yeah, here I am. Semua sebab dia lah ni. Soooo, as I promised to you, ni blog saya! Finally, I'm a blogger macam awak (: Tapi yelah, freshie. Takde lah blog saya ni nak se grand awak. Haha. And one thing for sure, saya takde idea nak post pasal apa so guide me please, Farhan =.=

No comments: