Friday, April 08, 2011

OFFER DARI MAHSA UNICOLLEGE

assalamualaikum.. ohh ohh! post kali ni adalah berkenaan tawaran sambung belajar dari MAHSA University College. pernah dengar kan? saya dapat offer dalam dua course iaitu,

DIPLOMA IN BIOMEDICAL SCIENCE

FOUNDATION IN SCIENCE
memang minat. bayaran pun tak mahal even ipts. mungkin sebab under program foundation kot. tak tahu nak pergi ke tak. macam mana ye? takut sangat tersalah pilih. yup! i do love Biology, but i love English too. sebab tu dalam pilihan course dekat ipta, saya letak TESL as my first choice. complex nya semua benda ni. mama tolonglah! nak minta tolong abah, abah kat sarawak lah pulak. 

bagi sesiapa yang berminat, di sini ada sedikit informasi tentang FOUNDATION in SCIENCE di MAHSA unicollege :











pening nak pilih. nasib baik ada kawan-kawan mrsm yang bantu kat sini. yay! thanks a lot you guys (:

1 comment:

lavenderlover said...

wat solat istikarah minta petunjukNya..