Monday, January 17, 2011

PLKN :O

saya dapat PLKN lah. HAHAI! yalah. memang sangatlah best aktivitiaktiviti lasak kat sana *tipu ke betul ni?* HAHA tp time management dia dengan jadual yg tersangat pack tuh menyulitkan segalanya. HAHAH

okay, mulamula, pukul 9.00 a.m. semua kena berkumpul di Stadium Makmur, Kuantan. daftardaftar segala, time ni pulak gila sikit AIYOO. kau pulak berbaris depan saya, mengapa? TAKperlu. paling benci tapi muka kau dulu saya nampak kat sini. sama kem pulak tu?! huh! nasib baik my mom kat sebelah and abah pulak? hee! setia menanti di belakang bersama begbeg ku yang menggunung. HAHA *sayang abah*

selesai berkumpul terpaksalah saya berbaris ikut kem. HAIH, tersangatlah P+A+N+A+S kat situ. lama pulak tu beratur kat situ. rasa macam nak pergi kat pakcik driver tu dan berkata "pakcik, izinkan saya drive ke Muadzam!" HAHA *banyaklah pulak lesen kau nak drive ek?*

ohoohoooiiii.. ini lah kem saya :D :-

KEM PINGGIRAN PELANGI,
JALAN KUARI,
BANDAR MUADZAM SHAH,
PAHANG..

kasi bold and underline pastu kasi kaler merah sikit kat situ. HAH! hambik kau alia! jalan kuari? APAKAH??  :O

sampai kat sana, saya pun terkejut sekali lagi! erkk! kem apakah ini? tolongtolongtolong!!
lepastu dapat bilik dan terus "check in". and, terkejut dua kali! bilik apakah ini?! bilik tu kat hujung sekali, atas sekali, buruk sekali. bilik 5D :(

SELASA :  saya dipaksa balik. HAHAH! saya TAK dibenarkan buat latihan. huhu.. kenapakenapa?? sebab alasannya, saya baru dioperasi *operate lah* lantas saya pun pulang ke rumah!

taapiii..

saya dapat kawankawan baru. HAHA! gumbira :D

TEH LI WEN               *nama dia macam air TEH* HAHA!
TEOH LAY CHEE       *ini pulak LAICI* HAHA!
NOR NASIHA
NURUL IFFAH
NURUL HAZIRAH

No comments: